Sign Up
Your Martial Arts Social Media helps you connect and share with the people in your life.








udfordrende situation med det sidste






Mauricio Pochettinos trup ligner noget af et







Fodboldtøj Til Børn, Køb Fodboldtrøjer






men psg står over for en fodboldtrøjer tilbud tilbud fra los blancos





Mauricio Pochettinos trup ligner noget af et superhold, med Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Georginio Wijnaldum, Neymar og Kylian Mbappe også på deres bøger.

Men PSG står over for en udfordrende situation med det sidste af disse stjernenavne, idet Mbappes kontrakt er gået ind i sit sidste år.

Mens Ligue 1 -giganterne håber, at han forlænger sit ophold i den franske hovedstad, er der stadig en tro på, at han vil være på farten i slutningen af ​​denne sæson.

Hans mest sandsynlige destination er La Liga -holdet Real Madrid, der har gjort deres interesse for franskmanden konsekvent klar.

fodboldtøj til børn Hvis Mbappe virkelig kom videre, kan PSG forventes at bringe en afløser for en mand, der sluttede som Ligue 1s topscorer i sidste sæson.

Nordmanden har bekræftet sin status som en af ​​de bedste forwards i Europa, siden han flyttede til Dortmund fra Red Bull Salzburg.

billige fotballdrakter I sidste sæson scorede han 41 mål i 41 kampe for de sorte og gule og tilføjede de 16 strejker, han noterede i 18 kampe i sine første seks måneder på Signal Iduna Park.

køb fodboldtrøjer Han er klart klar til at træde op til en af ​​eliteklubberne i Europa, hvor nogle vil undersøge et skridt for ham denne sommer.

Men disse forsøg på at præmiere ham væk fra Dortmund er blevet afvist, idet den 21-årige nu skal være genstand for en større transferkamp næste sommer.

Det er angivet, at hvis Mbappe afgår, vil PSG spille et stort spil for at bringe Dortmund til Parc Des Princes.

De røde djævle vil være på markedet for en angriber næste sommer, hvor Edinson Cavani kun har skrevet under indtil slutningen af ​​denne sæson.

Cavanis kontraktforlængelse på et år ser ud til at have lagt grunden til et skifte til Haaland, hvor Ole Gunnar Solskjær var en stor fan af sin landsmand.

Selvom de købte Jadon Sancho fra Dortmund i sommer, ville United have svært ved at matche PSGs økonomiske opbakning, mens Messis ankomst har gjort den franske klub til et mere attraktivt perspektiv.

Ifølge Defensa Central er det Real Madrid, der er de nuværende frontløbere, idet Haaland siges at afvente et tilbud fra Los Blancos.



















































köpa fotbollströjor


manchester united trøje

Topics: Fodboldtrøjer
Captcha Challenge
Reload Image
Type in the verification code above