Sign Up
Your Martial Arts Social Media helps you connect and share with the people in your life.








skulle tale med sine modparter






Girouds aftale skulle oprindeligt







Fodboldtrøjer Med Tryk






juni, hvilket betyder, at han sønderjyske fodboldtrøjer modparter i milano på mandag





Girouds aftale skulle oprindeligt udløbe den 30. juni, hvilket betyder, at han kunne forlade klubben som en gratis agent.

Ifølge rapporter var Giroud allerede begyndt at lede efter huse i den italienske by forud for et skifte efter EM.

fodboldtrøjer med tryk Giroud fylder 35 år i september og lavede kun 14 starter i løbet af hele 2020/21 sæsonen under Frank Lampard og Thomas Tuchel i Chelsea.

Den veteraner angriber nåede stadig at score 11 mål - heraf fire i en enkelt kamp mod Sevilla i Champions League - men ser ud til at have ringe chance for at forbedre sin spilletid i næste sæson.

fodboldtrøjer Chelsea er angiveligt interesseret i at signere en angriber i verdensklasse til sommer og er blevet forbundet med et skifte til Inter Milan's Romelu Lukaku og Tottenhams Harry Kane.

Giroud forlod næsten klubben i de sidste to transfervinduer og synes ivrig efter at gå mod exit igen, når vinduet åbner i 12 uger onsdag.

fotballdrakt barn Chelseas beslutning om at forlænge Girouds kontrakt ser ud til at være enkel for at sikre, at de ikke mister angriberen på en gratis transfer næste måned.

Det er et vildt skridt fra Chelsea -direktør Marina Granovskaia, men kan have konsekvenser, idet Gazzetta Dello Sport lørdag rapporterede, at det har skabt 'spænding' mellem Blues og Milan, som også er involveret i andre transfervirksomheder.

Den italienske avis rapporterede, at Girouds agenter arbejdede på at 'berolige farvandet', før Granovskaia skulle tale med sine modparter i Milano på mandag.



















































fodboldtrøjer med tryk


billige fotballdrakter

Topics: Fodboldtrøjer
Captcha Challenge
Reload Image
Type in the verification code above