Sign Up
Your Martial Arts Social Media helps you connect and share with the people in your life.
fotbollströjorunder sin inledande monolog delgadeMen under sin inledande monolog delgade Musk att han
Fotbollströja Barn Eget Tryck, Fotbollströjor
men under sin inledande fotbollströjor med eget tryck den 'folkets krypto'


SpaceX VD var värd för den veckovisa underhållningsshowen igår till blandade recensioner, och vissa kallade avsnittet 'cringeworthy'. Men under sin inledande monolog delgade Musk att han är på autismspektrumet för första gången.


Skämtade om sin excentriska närvaro i sociala medier och sätt att tala, och berättade för Musl SNL-studiopubliken om att vara på spektrumet fotbollströja barn eget tryck.


Vissa Twitter-användare tog Mr Musk till uppgift för hans anspråk på att vara den första personen med Asperger som var värd för SNL.


Dan Aykroyd, med huvudrollen i Ghostbusters och en medlem i SNL, fick diagnosen Asperger som barn och var värd för programmet 2003.


Men många användare berömde SpaceX-VD för att vara öppen om att ha Asperger, och hoppas att hans tal kan bidra till att synliggöra dem med autism fotbollströjor.


En Twitter-användare uttryckte sin rädsla för att Musk 'Asperger' skulle 'starta den värsta diskurscykeln' voetbalshirts outlet.


Aspergers syndrom erkänns inte längre som en diagnos och gick i pension 2013 av American Psychiatric Association.


Termen eliminerades och betraktas nu som en del av Autism Spectrum Disorder, från och med den femte upplagan av APA: s Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders.


Termen föll också ur bruk eftersom österrikisk barnläkare Dr Hans Asperger, efter vilken syndromet namngavs, enligt uppgift var inblandad i nazistregimen.


Valutan skapades 2013 av ett par mjukvaruarbetare, och tidigare i år hoppade den i värde med 50 procent efter att Musk döpte den 'folkets krypto'.

Topics: fotbollströjor
Captcha Challenge
Reload Image
Type in the verification code above