Sign Up
Your Martial Arts Social Media helps you connect and share with the people in your life.











billiga fotbollströjor



fruktat att deras spelare kunde






De hade fruktat att deras spelare kunde bli smittade efter







Liverpool Tröja, Fotbollströja Barn






de hade fruktat att deras tryck fotbollströjor överens om testning





En Premier League-klubb har tvingats betala för att deras motståndare i lägre liga Carabao Cup ska testas för Covid-19 denna vecka.

De hade fruktat att deras spelare kunde bli smittade efter att EFL tagit bort det obligatoriska protokollet för lag som ska screenas varje vecka.

liverpool tröja Sportsmail kan avslöja att spelare i Championship nu bara kommer att testas efter landskampsuppehåll före jul efter ny vägledning från EFL.

Detsamma gäller för klubbar i Liga ett och två, men bara för spelare som varit iväg med sitt land eller fått förlängt uppehåll.

Toppkällor säger att de är djupt oroade över att möta EFL-lag i cuperna, med tanke på den ökade risken för att deras spelare och personal utsätts för coronaviruset.

fotbollströja barn Men med varje test som kostar mellan £100 och £150, kan veckoräkningen vara så mycket som £30 000 om 100 anställda kontrolleras före två matcher.

Maglie Calcio a poco prezzo Sportsmail har pratat med flera toppklubbar i Championship som säger att de inte längre testar och bara kommer att göra det när EFL kräver det.

De sista obligatoriska testerna var i fredags, men spelare och personal kommer nu att gå oprövade till efter oktobers landskamper, innan det återstår två omgångar av Carabao Cup.

En annan källa inom spelet, som gjorde Sportsmail medveten om förändringen i protokollet, är oroad över konsekvenserna.

EFL testade spelare och klubbpersonal varje vecka när mästerskapet kom tillbaka på sommaren. Men liksom Championship testar League One och League Two-klubbarna nu efter eget gottfinnande. Kostnaden för alla tester i EFL står klubbarna för.

Beslutet att anpassa protokollen kom efter en bedömning av Covid-situationen och det höga antalet negativa tester bland EFL-klubbar under försäsongen.

EFL har sagt till klubbarna att det viktigaste fokus är de bredare hygienprotokollen på deras arenor och träningsplatser. Men vissa klubbar är oroliga för att andra inte följer riktlinjerna tillräckligt strikt.

Och Premier League-klubbar kontaktar motståndare i lägre liga före cupmatcher för att avgöra vilken risk det finns för spelare och personal, för att sedan komma överens om testning.



















































Maillot LOSC Lilley


maglie calcio a poco prezzo


Captcha Challenge
Reload Image
Type in the verification code above