Sign Up
Your Martial Arts Social Media helps you connect and share with the people in your life.
mange som den bedste manager


Og med at Spurs berygtet er ved at blive etLiverpool Trøje, Arsenal Trøjer


og med at spurs berygtet er fodboldtrøjer til børn tilbud -publikum siden marts

Angriberen, 28, har udmærket sig i det nordlige London i syv år nu og noterede sig 166 ligamål på kun 242 kampe for den klub, han sluttede sig til i en alder af 11.

Og med at Spurs berygtet er ved at blive et trofæfrit hold, der har tabt deres sidste fire finaler i alle konkurrencer, har det ført til, at Kane dyster om et skifte til Manchester City, der har vundet tretten trofæer på ti sæsoner, flertallet under Pep Guardiola.

Spanieren betragtes af mange som den bedste manager og taktiker i verden, efter at have sikret sig tre af fem Premier League -titler i sin tid som City -manager og en Champions League -finale.

liverpool trøje Men med City -legenden Sergio Agueros afgang til Barcelona i sommer, er Guardiola efter en ny talisman - og har øremærket Kane som den angriber, han ønsker.

Men indtil et bud er givet, er Spurs -chefen Nuno Espirito Santo fast besluttet på, at Kane forbliver hans spiller - som indrømmet for pressen i dag.

arsenal trøjer Han virkede ikke helt sikker på, at Kane ville se ud af transfervinduet i den berømte hvide skjorte - men Guardiola tilbød ikke meget med hensyn til at indrømme, at han var tæt på at signere angriberen.

camiseta de Barcelona Spanieren var helt stille i sit interview og nægtede at give nogen svar om Kanes fremtid i himmelblå.

Guardiola indrømmede imidlertid, at City spillede med anerkendte angribere, i modsætning til den falske ni rolle, som han tidligere har udnyttet. Og da Aguero gik, antydede han, at der var et mellemrum.

De to møder søndag på Tottenham Hotspur Stadium, i den første kamp foran et fuldt Premier League -publikum siden marts 2020.liverpool trøje


fodboldtrøjer med tryk

Topics: Liverpool, Arsenal
Captcha Challenge
Reload Image
Type in the verification code above