Sign Up
Your Martial Arts Social Media helps you connect and share with the people in your life.









fotbollströjor









Champions Manchester City har















harry maguires frånvaro den beställa fotbollströjor mitthalvdel wesley fofana






Champions Manchester City har däremot läckt 11 mindre på väg till titeln med sommarsignering Ruben Dias som är avgörande för deras framgångar, med en Champions League -triumf som kan komma att följa.


Harry Maguires frånvaro den senaste tiden, som kan sträcka sig till Europa League-finalen, har under tiden avslöjat bristen på högsta kvalitet Ole Gunnar Solskjær har i ryggen utan sin kapten.


Eric Bailly och Axel Tuanzebe har presterat bra ibland medan Victor Lindelof har blåst varmt och kallt, men United vill att en elitförsvarare ska samarbeta med Maguire.


United har länge velat stärka sig på mitten men RB Leipzigs Dayot Upamecano, tidigare ett framträdande mål, är på väg till Bayern München i slutet av säsongen.


Det har sett de 20-tiden engelska mästarna gå vidare till alternativa mål med Real Madrids Varane, Pau Torres från Villarreal och Sevilla-försvararen Jules Kounde alla på en tre-manskortlista fotbollströjor barn.


Men rapporten tillägger att källor tror att 28-åringen har för avsikt att lägga papper på en ny affär snarare än att flytta till Old Trafford.


Det kan få United att gå mot ett steg för Torres eller Kounde, som också är mycket beundrade över hela Europa.


Solskjaer och co. kommer att gå head-to-head med den förra i Europa League-finalen i Gdansk, Polen nästa onsdag kväll Nouveau Maillot foot pas cher.


Medan Kounde nästan anslöt sig till Manchester City för ett år sedan innan Pep Guardiola vände sig till Dias istället billiga fotbollströjor.


Solskjaer, som talar på fredagen, medger att United måste skriva på flera spelare för att komma ikapp grannarna City, som har vunnit ligan tre gånger under de senaste fyra åren.


Juventus 'Cristian Romero, utlånad på Atalanta, är en annan spelare kopplad till United liksom Lille' s Sven Botman, Ben White från Brighton och Leicester mitthalvdel Wesley Fofana.



















































matchtröjor fotboll

koszulki piłkarskie

matchtröjor fotboll

Topics: fotbollströjor
Captcha Challenge
Reload Image
Type in the verification code above