Sign Up
Your Martial Arts Social Media helps you connect and share with the people in your life.




fotballdrakter



opptreden torsdag kveld har understreket







Paul Pogba i Manchester United








Billige Fotballdrakter, Kjøpe Fotballdrakter, Fotballdrakt Barn






noe jose mourinho rett og lage fotballdrakter de største premiene






Ole Gunnar Solskjærs taktiske finjustering ser ut til å ha fått det beste ut av Paul Pogba i Manchester United. Noe Jose Mourinho rett og slett ikke kunne gjøre da han hadde ansvaret på Old Trafford.


Paul Pogbas opptreden torsdag kveld har understreket Ole Gunnar Solskjærs suksess med sin utvikling.


I forhold til Jose Mourinhos behandling av den franske landskampen, har Red Devils -treneren gjort det The Special One ikke kunne - få det beste ut av Pogba.


United var i fantastisk form i Europa League etter å ha slått AS Roma 6-2 på Old Trafford billige fotballdrakter.


Det er til tross for at den italienske siden gikk inn i andre omgang 2-1-med Solskjaers menn damprullet motstanderne på 45 minutter.


En av de fremtredende stjernene var Pogba, hvis ene mål ikke ga ham rettferdighet etter en glitrende visning sammen med Bruno Fernandes og Edinson Cavani.


VM-vinneren ble utplassert på venstresiden, ikke nødvendigvis en ny bruk av tjenestene hans fra Solskjær, men det fungerte med ødeleggende effekt torsdag kjøpe fotballdrakter.


På 12 kamper på flanken har han scoret to og gjort fire assists, men dette føltes som et gjennombruddsmoment for eks-Juventus-stjernen fotballdrakt barn.


Pogba ser ut til å være i sitt livs form, leker med et smil om munnen og kombinerer godt med Fernandes.


Det utgjør fare for lag neste sesong etter at 28-åringen savnet store deler av denne kampanjen på grunn av skade.


Og det er helt opp til Solskjær, som ser ut til å ha utført magi med midtbanespilleren - ved å bruke ham som kantspiller.


Han har plukket opp der Mourinho katastrofalt mislyktes - som bare fremmedgjorde kvikksølvtalentet og truet med å la ham gå.


En beryktet hendelse mellom de to så det portugisiske trenermerket Pogba som et 'virus' i en garderobe.


Mourinho, nå sparket fra Tottenham etter brudd med spillerne sine, ville aldri ha franskmannen og så ham ikke som sin ideelle sentrale midtbanespiller, i stedet valgte han den mer arbeidsomme Ander Herrera og defensivt stoiske Nemanja Matic.


Det har kanskje aldri engang falt for den tidligere Real Madrid-treneren å utnytte den åpenbare dyktigheten til Pogba i et annet område av banen.


Imidlertid har Solskjær gjort det og mer til - og det kan bare være gode nyheter for United når de jakter på de største premiene.





























Captcha Challenge
Reload Image
Type in the verification code above