Sign Up
Your Martial Arts Social Media helps you connect and share with the people in your life.




fodboldtrøjer



andet fordi det ville passe







United solgte Ronaldo til Real Madrid tilbage i sommerens








Køb Fodboldtrøjer, Billige Fodboldtrøjer, Billig Fodboldtøj






den portugisiske landskamp fodboldtrøjer online havde på old trafford






United solgte Ronaldo til Real Madrid tilbage i sommerens transfervindue i 2009 efter seks succesrige år.


Den portugisiske landskamp ankom som en rå 18-årig, der rørte ned som David Beckhams afløser.


Og han blev en superstjerne og fyrede United til tre Premier League -titler og tre Champions League -finaler i løbet af sin tid på Theatre of Dreams.


De ved, at de ikke ville få et gebyr for den 35-årige, især i betragtning af hans enorme lønninger, og ser på alternative måder at få ham fra bøgerne Køb fodboldtrøjer.


For det første på grund af den følelsesmæssige lokke. At bringe Ronaldo tilbage ville være et eventyr for mange tilhængere, og Ole Gunnar Solskjær spillede selv sammen med Juventus -stjernen i løbet af sine spilledage.


For det andet fordi det ville passe til Uniteds sponsorer billige fodboldtrøjer. Chevrolet er angiveligt klar til at bankrollere en aftale, mens skjorte sponsorer Adidas også ville hoppe på chancen.


Og for det tredje på grund af det faktum, at United er klar til at gøre undtagelser, når det kommer til at signere ældre spillere billig fodboldtøj.


De har været ivrige efter at flytte væk fra Galactico -indkøb, da Angel Di Maria, Radamel Falcao, Alexis Sanchez og Bastian Schweinsteiger aldrig levede op til forventningerne.


Men de har tidligere bøjet deres egne regler og underskrevet stalwarts Zlatan Ibrahimovic og Edinson Cavani i de seneste år.


I mellemtiden sammenlignede Solskjær for nylig Bruno Fernandes med Ronaldo på grund af den indflydelse, han havde på Old Trafford.









































Topics: fodboldtrøjer
Captcha Challenge
Reload Image
Type in the verification code above